Connect with us

Restart News

ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER DE 24 DE ANI

Accidentul rutier de seara trecută, din intersecția străzii Kiseleff cu Bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta-Turnu Severin a fost provocat de un tânăr de 24 de ani care nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Acesta a lovit în plin o altă mașină la volanul căreia se afla un băiat de 19 ani și o adolescentă de 17 ani. Fata a fost rănită ușor și i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului. Un alt pasager, de 19 ani, care se afla în mașină cu șoferul vinovat de producerea accidentului, a fost transportat la spital.

La data de 02 mai a.c., ora 22.58, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe bulevardul Tudor Vladimirescu s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Tâmna în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Kisselef nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric aflat în funcțiune și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt tânăr de 19 ani.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 17 ani, pasager în autoturismul  condus de tânărul de 19 ani, care a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la o unitate medicală și a unui alt  tânăr de 19 ani, pasager în celălalt autoturism, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.” Transmite IPJ Mehedinți

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze