Niciun comentariu

PRIMĂRIA CONTINUĂ INVESTIȚIILE ÎN ȘCOLI ȘI LICEE

Continuă lucrările de modernizare în unitățile de învățământ din Drobeta-Turnu Severin. Curtea interioară a Colegiului Tehnic de Transporturi Auto a fost reabilitată complet, iar astăzi a avut loc recepția lucrării realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin. Investiția a cuprins lucrări de modernizare a curții interioare și asfaltare. Au fost puse borduri, s-a ridicat nivelul canalizărilor și gurilor de scurgere, a fost consolidat zidul terenului de sport și a fost amenajat un teren modern de baschet. 

În următorii doi ani, municipalitatea are în plan astfel de investiții în toate școlile și liceele din Turnu Severin. 

“Vom demara o procedură de investiție în toate curțile școlilor și liceelor din Drobeta-Turnu Severin. 2023 și 2024 vor fi doi ani în care vrem să terminăm toate spațiile adiacente școlilor. Am intervenit în interiorul școlilor, am investit, acum ne îndreptăm puțin și către zona de curte și terenuri de sport.” A declarat primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin Marius Screciu .

Cu toate acestea, liceul mai are încă nevoie de sprijinul autorităților locale. La Colegiul Tehnic de Transporturi Auto există o lucrare începută de acum 15 ani, care a fost abandonată între timp de fosta administrație locală. Din lipsă de fonduri, conducerea liceului nu a mai putut continua lucrările pentru construirea unei cantine și a unui internat școlar. Cu ajutorul fondurilor europene, actualul primar are de gând să reia acest proiect, extrem de important pentru elevii care învață la Liceul Auto. 

Într-adevăr căutăm soluții și ne implicăm să continuăm investiția începută și lăsată în paragină încă de acum 15 ani. Liceul Auto vrea să schimbe destinația, ei nu mai au nevoie de săli de clasă ci de un internat și de o cantină.” A mai precizat Marius Screciu. 

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed