Connect with us

Administrație

SE LUCREAZĂ INTENS LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Lucrările la Spitalul Județean de Urgență, implementate de Consiliul Județean Mehedinți, atât cu fonduri europene cât și cu fonduri din bugetul județului, sunt în grafic astfel că în această vară, o parte a unității aflată acum în șantier, va fi dată în folosință.

Practic, sunt aproape de final lucrările la exterior, iar în interior, s-au montat deja, parte din instalații. Și la Unitatea de Primiri Urgențe lucrurile decurg foarte bine. Partea de extindere a fost finalizată și se trece la compartimentare și montarea instalațiilor. În scurt timp, se va turna și platforma heliportului din imediata apropierea a Spitalului.

Investițiile în sănătate sunt o prioritate pentru mine pentru că au ca și consecință asigurarea accesului mehedințenilor la asistenţă medicală de înaltă calitate, iar pe de altă parte, pe termen lung, garantează utilizarea mai eficientă a resurselor publice. Dincolo de toate, sănătatea poate stimula creşterea economică încurajând cetăţenii să rămână activi pe piața muncii. Investiţiile în sănătatea populaţiei contribuie, de asemenea, la limitarea costurilor necesare pentru tratarea bolilor care pot fi prevenite şi înseamnă investiţii în forţă de muncă eficientă în domeniul sanitar! Sănătate tuturor!” A transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Cele două obiective de investiții ale Consiliului Județean Mehedinți sunt implementate cu fonduri europene și de la bugetul județului:

Modernizare / recompartimentare spații interioare și eficientizare energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în valoare de 83.925.767,46 lei cu TVA; Reabilitare, extindere și dotare U.P.U – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență și construirea unui heliport, în valoare de 14.914.878.771 lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze