Niciun comentariu

ACTIVITĂȚI DEDICATE ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE

Anul acesta, pe 25 martie, se împlinesc 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, astăzi, 23 martie la Poliția orașului Strehaia și Orșova s-au desfășurat mai multe activități.

Mai mulți elevi, împreună cu cadrele didactice din cadrul mai multor unități de învățământ din orașul Strehaia și orașul Orșova au asistat la programul oferit de polițiștii mehedințeni.

Acestora le-a fost prezentată tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului pentru Protecția Animalelor.

Reprezentanții Biroului pentru protecția Animalelor le-au povestit copiilor cum să protejeze animalele, precum și obligațiile pe care și le asumă atunci când devin deținătorii unei astfel de ființe.Totodată, la activități au participat polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității care au desfășurat activități de promovare a profesiei de polițist, explicând elevilor care sunt primii pași către cariera de polițist, precum și condițiile esențiale necesare pentru a devenii polițiști.” Transmite IPJ Mehedinți 

De asemenea, polițiștii rutieri le-au prezentat copiilor autospecialele și aparatele utilizate în teren. În cadrul activităților a fost prezent și un echipaj canin, cu un câine polițist de urmă, care i-a încântat pe micii oaspeți.

La finalul activității, aceștia au primit bomboane, baloane și obiecte promoționale, înțelegând faptul că polițiștii sunt prietenii lor și că sunt la datorie, în permanență,  pentru siguranța tuturor cetățenilor.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: ipj mehedinți, restartnews, ziua politiei romane

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed