Connect with us

Restart News

UN TIR PLIN CU ARDEI S-A RĂSTURNAT PE STÂRMINĂ, LUMEA DISPERATĂ DE SĂRĂCIE A ADUNAT TOT

Imagini incredibile surprinse astăzi, pe DN 56 A, după ce un TIR încărcat cu ardei capia și gras s-a răsturnat într-o prăpastie.

Autotrenul s-a răsturnat pe dealul Stârmina, vineri seară, dar proprietarii firmei de transport au reușit să-l ridice cu ajutorul unei macarale abia în cursul zilei de ieri. Dar, pentru că marfa era perisabilă și nu mai putea fi recuperată și în plus era și asigurată, au renunțat la cele mai bine de zece tone de ardei cu care era încărcat TIR-ul.

Imediat ce au aflat că se pot aproviziona la discreție cu ardei gras și capia, localnicii din satele apropiate sau chiar mai îndepărtate s-au sunat între ei și au strâns fiecare cât ardei a putut. Cei care au fost mai iuți și au coborât în prăpastie au reușit să adune ardei de calitate, dar au fost și dintre cei care s-au mulțumit cu legume strivite. Pentru că marfa era abandonată, polițiștii sau jandarmii nu au intervenit și i-au lăsat pe oameni să-și facă aprovizionarea în voie. Mai puțin normal este că, ambalajele în care erau încărcați ardeii au rămas în pădure, ceea ce va conduce desigur la poluarea zonei cu o cantitate foarte mare de carton, pentru că autoritățile nu au obligat proprietara mărfii să curețe locul, așa cum ar fi fost normal.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze