Niciun comentariu

ȘCOALĂ LA STANDARDE EUROPENE, ÎN COMUNA VÂNĂTORI

Copiii din comuna Vânători au mers de anul aceasta, în condiții normale, la școală. Primăria din comună a reabilitat complet școala gimnazială, cu fonduri de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția a cuprins reabilitarea completă a clădirii și în plus, construirea unui corp nou. 24 de milioane de lei au fost investiți în modernizarea școlii din comuna Vânători.

“Reabilitarea școlii din comuna noastră se numără printre cele mai importante realizări ale administrației pe care o conduc. Investind în școală și în copiii noștri, investim în viitor. Am reabilitat nouă săli de clasă, laboratorul de informatică, toate băile elevilor și profesorilor. Școala are și baie pentru persoanele cu handicap. Urmează să realizăm un teren de sport cu gazon sintetic, nocturnă, vestiare dușuri.”  A declarat primarul comunei Vânători, Dănuț Percea

La ora actuală, din cauza lipsei investițiilor în școli, peste 40 de unități de învățământ din Mehedinți funcționează fără autorizație la incendiu și aproape jumătate dintre școli și-au primit elevii în noul an, fără autorizație sanitară. 

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed