Niciun comentariu

TÂNĂRĂ DE 17 ANI, VIOLATĂ PE CÂMP, ÎN COMUNA ȘIMIAN

Acuzații grave planează asupra unor tineri din județul Mehedinți, cercetați de poliție pentru infracțiunea de viol. Victima celor doi are 17 ani.  Sâmbătă noaptea, fata ar fi plecat de bună voie de acasă cu cei doi indivizi, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, atunci când atacatorii au oprit mașina în dreptul unui teren viran din localitatea Șimian, acolo unde s-au năpustit asupra fetei și au violat-o. Agresiunea a fost reclamată la poliție de unchiul victimei, un bărbat de 45 de ani din comuna Șimian.

La data de 26 februarie a.c ., Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin  a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din comuna Șimian cu privire la faptul că nepoata sa, o tânără de 17 ani ar fi plecat de la locuință cu doi tineri, cu care ar fi întreținut raporturi sexuale fără acordul ei. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian și echipa operativă care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că la data de 25 februarie, ora 23.00 o tânără de 17 ani a plecat de la locuința unchiului său cu un autoturism împreună cu doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Prunișor.Ulterior, aceștia s-au deplasat pe un teren viran din comuna Șimian și au întreținut raporturi sexuale cu tânăra împotriva voinței sale.” Transmite IPJ Mehedinți 

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 27 februarie să fie prezentați unității de parchet competente cu propunerea unei alte măsuri preventive. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: ipj mehedinți, mehedinti, restartnews, simian, violata pe camp

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed