Connect with us

Administrație

ROMÂNII CARE AU CARDURI SOCIALE ÎȘI POT PLĂTI ENERGIA

Zeci de români, beneficiari ai cardurilor sociale pentru plata utilităților au venit astăzi la ghișeele poștale din Mehedinți, pentru a-și achita facturile la energie electrică, gaze, lemne sau energie termică. Mai bine de 17.000 de beneficiari din Mehedinți au intrat deja în posesia acestor carduri și începând se astăzi pot face plăți. Pentru a evita aglomerația, la oficiile poștale din Mehedinți au fost înființate ghișee speciale, acolo unde oamenii își pot achita facturile, folosind ajutorul oferit de stat. Beneficiarii spun însă că ar fi preferat să aibă pensii decente, cu care s-și poată achita facturile.

La ghișeul poștal nr 4 din Drobeta-Turnu-Severin, zeci de localnici din Drobeta-Turnu-Severin, beneficiari ai cardurilor sociale, au venit să-și achite facturile, folosind ajutorul acordat de stat. Oamenii spun că sprijinul a bun, dar ar fi preferat să aibă venituri suficiente, după ce au muncit zeci de ani ca să-și poată achita facturile și nu să fie nevoie de aceste carduri pe care unii le consideră ale umilinței.

Dar la ghișee au venit și persoane care aveau nelămuriri în ceea ce privește acordarea cardurilor sau cum pot efectua plata cu acestea.

Mai bine de 17.000 de carduri au fost deja distribuie la nivelul județului Mehedinți, iar beneficiarii au și venit să facă plățile. Reprezentanții Poștei Române spun că au înființat un ghișeu special pentru plată și că aplicația a funcționat fără probleme.

Guvernul a acordat românilor cu venituri mici carduri sociale, cu ajutorul cărora își vor putea achita facturile la energie electrică sau încălzire. Ajutorul este în valoare de 1400 de lei și va intra în două tranșe, parte în aceste zile, iar cea de-a doua tranșă în luna septembrie

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze