Niciun comentariu

PERSOANE FĂRĂ ADĂPOST, SALVATE DE LA ÎNGHEȚ

Două persoane fără adăpost au fost salvate de la îngheț, noaptea trecută de polițiștii locali din Drobeta-Turnu Severin. Oamenii au fost duși la adăpostul special amenajat de către primărie la Liceul de la Halânga, unde sunt cazate încă alte 8 persoane fără adăpost.

Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, de până la – 10 „, polițiștii locali au intensificat misiunile de patrulare pe timp de noapte, în vederea depistării persoanelor fără adăpost și acordării sprijinului necesar pentru a depăși cu bine nopțile geroase din această perioadă. În noaptea de 09/10.02.2023, au fost identificate 2 persoane fără adăpost, care în urma evaluării medicale din partea echipajului SAJ ,au fost conduse la adăpostul special amenajat de către primărie la Liceul de la Halânga, unde sunt cazate încă alte 8 persoane fără adăpost.
Rugăm cetățenii să semnaleze prezența persoanelor fără adăpost, atunci când constată astfel de cazuri, la dispeceratul Poliției locale la nr. de telefon 0252311863 sau 0252310842, pentru a putea veni în sprijinul acestor persoane.”
Transmite Poliția Locală din Drobeta-Turnu Severin

S-ar putea să îți placă și:

Tags: adapost halanga, drobeta turnu severin, politia locala

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed