Connect with us

Administrație

PERFORMANȚA CERE SACRIFICII

Managerul complexului balnear din stațiunea Bala , Dragoș Năstasie spune că a reușit să facă performanța în turismul balnear în urma implicării totale în activitățile desfășurate în complexul balnear. Chiar dacă a angajat peste 10 persoane în diferite compartimente ale complexului , managerul a și dat afară unii angajați care nu își îndeplineau atribuțiile din fișa postului.

 Astfel, spune managerul Dragoș Năstasie:

Angajați precum șeful de restaurant care primea lunar salariu fără a face nimic la locul de muncă , a primit calificativ nesatisfăcător și i-a fost desfăcut contractul de muncă. Alt angajat din compartimentul restaurant, respectiv un ospătar a săvârșit abateri disciplinare repetate încălcând astfel regulamentul intern și i-a fost desfăcut contractul individual de muncă. Am găsit situații halucinante de personal la complexul balnear. Spre exemplu un singur angajat avea trei contracte individuale de muncă la sucursala Bala , respectiv 8 ore referent marketing , 2 ore magaziner și 2 ore administrator. Situație inadmisibilă și total ilegală. Când am dorit să îl pun în legalitate a fugit în concediu medical pe diagnosticul “episod depresiv.” Dar când a încasat ani de zile trei salarii ilegal nu a mai avut episoade depresive ? Să fim serioși …… eu îl aștept să revină din concediu medical să aplic legea.”

Dragoș Năstasie-manager complexul Bala

Managerul complexului balnear a dezvăluit că în sucursala Bala a TBRCM SA unii angajați încasau salariul doar pentru prezență fără a desfășura activități la locul de muncă. Veneau când doreau, făceau ce doreau în timpul serviciului și plecau acasă când doreau, înainte  de terminarea orelor de program.

Așa cum a scris si pe pagina personală de Facebook , managerul Dragoș Năstasie va continua dezvoltarea complexului balnear din stațiunea Bala cu orice risc si cu orice preț: 

În anul 2020 n-am venit manager la complexul balnear din stațiunea Bala nici pentru că mi-aș fi căutat vreun loc de muncă și nici pentru titulatura de “ director “ sau “șef”. Am venit să fac performanță , am venit să demonstrez că se poate într-un sistem în care nimic nu se putea sau nu se dorea niciodată să se poată. Am venit să pun în aplicare toate proiectele benefice pentru complexul balnear si să fac toate schimbările în bine de care avea nevoie ca de aer acest complex balnear . Pentru mine beneficiile sunt lipsite de valoare , valoare au doar rezultatele . Că deranjează pe unii sau pe alții , că și-ar dori să se reia vechile metehne de căpușare ale complexului și statul la stat , îmi pare rău că-i dezamăgesc dar mi-am propus să îmi continui planurile de dezvoltare ale sucursalei Bala . Nici un grup de interese , din complex sau din exterior ,nu mă va opri din a menține corectitudinea , cinstea și profesionalismul în complexul balnear din Bala . Și dacă Dumnezeu lucrează prin oameni , eu sunt omul Lui ! “ A mai declarat, Dragoș Năstasie

Anul trecut profitul complexului Bala a ajuns  la suma de 200.000 de lei iar la sfârșitul lui 2022, unitatea nu înregistra nicio restanță de plată către furnizori. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze