Connect with us

Restart News


COPIL DISPĂRUT DE ACASĂ

Un copil de 12 ani din comuna Greci, județul Mehedinți a dispărut de acasă și este căutat de poliție. Mama băiatului a alertat autoritățile când a văzut că fiul său nu  mai răspunde la telefon. Băiatul ar fi plecat în această dimineață de acasă cu bicicleta, fără să își anunțe părinții unde merge.

La data de 25 ianuarie a.c., ora 19.23, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de o femeie de 43 de ani, din orașul Strehaia cu privire la faptul că fiul său minor, Tănăsoiu Cristian Gheorghe, de 12 ani, a plecat de la locuință și nu mai răspunde la telefon. 

Din verificări, a rezultat că minorul a plecat voluntar din Comuna Greci în jurul orei 07.00, cu o bicicleta de culoare roșie și un rucsac în care avea mai multe haine, într-o direcție  necunoscută, fără a-și anunța părinții.

Minorul are înălțimea de 1,50 m, greutate 50 kg, păr negru și ochi căprui.” Transmite IPJ Mehedinți

Oricine poate oferii detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

foto: IPJ MEHEDINȚI

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze