Niciun comentariu

Deputatul Alin Chirilă, mesaj pentru mehedințeni!

Înainte de toate, fiind în ajunul Anului Nou, vreau să le urez mehedințenilor „La mulți ani cu sănătate și multe împliniri iar Noul An să vă aducă bucurii, solidaritate și înțelegere față de semeni!

Astăzi, aș vrea să mă adresez celor pe care îi reprezint în Parlamentul României. Aș vrea să mă adresez mehedințenilor care m-au votat, dar și mehedințenilor care nu m-au votat, pentru că datoria mea este să îi reprezint pe toți!

De aseamenea, vreau să le transmit că, atât timp cât voi ocupa o funcție publică, voi fi alături de concetățeni și voi fi mereu preocupat să ajut județul din care provin, județul în care  m-am născut, în care am crescut și în care m-am format ca om. Mehedințiul este casa mea și voi face tot ce îmi stă în putință să sprijin dezvoltarea județului nostru.

Totodată, cred că cei mai mulți dintre colegii mei din Parlament gândesc la fel despre cetățenii din circumscripțiile pe care le reprezintă în acest for al democrației românești, indiferent dacă sunt parlamentari PSD sau de la alte formațiuni politice.

De aceea, cu cele mai bune intenții, vă spun că ar fi util să lăsăm deoparte disputele politice din Parlament și să ne gândim că rolul nostru primordial este de a-i reprezenta pe acei oameni din județele din care provenim ca parlamentari. Aceasta este cea mai importantă bază comună de la care putem porni, pentru a construi un dialog politic civilizat și util pentru alegătorii noștri.

Cu aceste gânduri închei această ultimă declarație publică pe care o fac în acest an, 2022!

Vă urez tuturor „La mulți ani!” și să ne revedem cu drag în Noul An, cu mai multă bucurie, bunăvoință și cu mai multă deschidere spre dialog, în beneficiul românilor pe care îi reprezentăm în Parlamentul României.

Vă mulțumesc!

Al dumneavoastră,

   Alin CHIRILĂ

S-ar putea să îți placă și:

Tags: deputat alin chirila, psd mehedinti

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed