Connect with us

Restart News

ATELIER DE LUCRU ÎN CADRUL PROGRAMULUI INTERREG IPA ROMÂNIA – SERBIA

Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia a desfășurat, astăzi, un atelier de lucru în cadrul Programului Interreg IPA România – Serbia. Evenimentul a fost unul de informare și dezbatere a subiectelor specifice dezvoltării proiectelor transfrontaliere româno-sârbe, astfel încât să fie cât mai mulți aplicanți la primul apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Interreg IPA România – Serbia, pe exercițiul bugetar 2021 – 2027.

“Le doresc mult succes celor care aplică pentru atragerea fondurilor europene în cadrul acestui program și îi asigur că reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți, care au experiență la acest capitol, le stau la dispoziție cu sfaturi și orice cred domniile lor că le poate fi de folos! Îi mulțumesc doamnei Anca Lolescu pentru invitație și pentru disponibilitatea de a populariza acest program în județul Mehedinți! Mult succes tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Programul, cofinanțat de Uniunea Europeană, include proiecte privind protecția mediului și adaptarea la schimbările climatice, sănătate și educație, turism și cultură, respectiv managementul frontierei, concentrându-se pe dezvoltarea zonei de graniță și a unor priorități ce urmăresc dezvoltarea economică și socială, protecția mediului și creșterea capacității de management a frontierei. Aplicanți eligibili în cadrul Programului sunt autorități publice locale și regionale, primării, consilii județene, instituții de cercetare, școli, facultăți, ONG-uri, instituții culturale, camere de comerț sau agenții de dezvoltare regională.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze