Connect with us

Restart News

2 căruțași prinși la furat de lemne

În acest sfârșit de săptamână, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II, a observat la aproximativ 2 km de pasarela Balta Verde din județul Mehedinți, în zona Becherita, două persoane de cetățenie română, care desfășurau exploatări forestiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi bărbați de 21 de ani, respectiv 59 de ani, din județul Mehedinți, au desfășurat activități de tăiere de arbori fără autorizație.

A fost solicitat sprijinul unui reprezentant al Ocolului Silvic Vânju Mare, în prezența acestuia stabilindu-se că activitatea desfășurată de cei doi bărbați este fără autorizație, iar arborii fac parte din fondul forestier național.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, întreaga cantitate de material lemnos fiind predată Ocolului Silvic Vânju Mare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze