Connect with us

Restart News

Un vâlcean prins drogat în Severin

Polițiști din cadrul Biroului Rutier al Municipiului Drobeta-Turnu Severin, au descoperit în trafic un șofer vâlcean care era drogat și se plimba pe o stradă din Severin.

,,La data de 1 noiembrie, orele 19.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 26 de ani, din comuna Dăești, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, după ce a consumat substanțe interzise. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și sunt continuate cercetările, în vederea luării măsurilor care se impun în astfel de situații.

Foto: Google ilustrativ

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze