Connect with us

Restart News

Prins cu cuțitul și bastonul telescopic, chiar în curtea unei școli.

Un tânăr de 20 de ani a fost surprins,ieri, de jandarmii mehedințeni, în urma unei misiuni de patrulare,  cu un baston telescopic și un cuțit, asupra sa.

Întâmplarea s-a petrecut  în curtea unei instituții de învățământ din Drobeta-Turnu Severin, unde, din spusele acestuia, își aștepta prietena, elevă a școlii respective.

Tânărul le-a dat de bănuit jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil, prin comportamentul său ciudat. În urma verificărilor și a percheziției, oamenii legii au  găsit asupra tânărului două arme albe: un cuțit cu o lamă de 8 centimetri și un baston telescopic. Luat la întrebări, acesta a declarat că armele au fost achiziționate pentru colecția proprie, de la o persoană necunoscută. Însă, nu a putut justifica, de ce le avea asupra sa în acel moment, motiv pentru care, armele i-au  fost confiscate și i s-au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunea de ,,port fără drept de obiecte periculoase”, documente care au fost înaintate poliției, pentru continuarea cercetărilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze