Connect with us

Restart News

AMENZI DE PESTE 100.000 DE LEI ÎN MINIVACANȚA DE 1 MAI

Minivacanța de 1 mai a venit cu amenzi pentru șoferii certați cu legea! Polițiștii mehedințeni au sancționat 118 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 45 care nu au purtat centura de siguranţă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 102.000 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 40 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. 

La data de 29 aprilie a.c., ora 19.03, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat, în trafic, un bărbat de 42 de ani, din comuna Oprișor, în timp ce conducea un autoturism pe strada nr. 5, în localitatea Oprișor, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală  pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 30 aprilie a.c., ora 15.58, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat, în trafic, o tânără de 26 de ani, din comuna Poroina Mare, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Vârciorova, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 01 mai a.c., ora 23.30, polițiștii  din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 19 ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dunării, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă pentru substanța cocaină, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” Transmite IPJ Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze