Connect with us

Restart News

Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta, în parteneriat cu Academia Hagi

Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta se află, în aceste zile, într-un schimb de experiență. De această dată, antrenorii clubului, sunt cei care, vor fi cursați, în cadrul unor serii de întâlniri. Gazdă pentru severinenii noștri, este Academia Hagi, un club sportiv de prestigiu, care pregătește tinere talente, în lumea fotbalului românesc.

Colaborarea dintre cele două cluburi este una de durată, continuă, mai mulți copii din cadrul Luceafărului, fiind transferați de-a lungul timpului, la Academia Hagi. Pentru o mai bună pregătire a antrenorilor, aceștia sunt inițiați în cele mai bune tehnici în jocul cu mingea, de staff-ul Academiei, la Constanța. La întâlnirea sportivă participă și Farul Constanța, într-o experiență comună cu Clubul Sportiv Luceafărul Drobeta.

Aceste stagii de pregătire vor fi permanente, iar parteneriatul este realizat pentru a aduce performanțe importante pentru fotbalul mehedințean, dar și cel românesc.

La finalul lunii octombrie, în cadrul Clubului Sportiv Luceafărul Drobeta, va avea loc o selecție riguroasa pentru grupele 2010/2011. Micii fotbaliști severineni vor avea oportunitatea de a fi selectați de către partenerii sportivi ,transmit reprezentanții Luceafărul Drobeta.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze