Niciun comentariu

Firmele de transport persoane au fost luate la bani mărunți de polițiștii mehedințeni

În această dimineață, polițiștii mehedințeni au acționat pe linia siguranței rutiere, cu precădere pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

Așadar, au fost verificate documentele necesare efectuării transportului public de persoane și verificarea respectării traseului și a graficului de circulație, cu opririle aferente, prezentate în cadrul licenței de transport. De asemenea, polițiștii au acționat pentru respectarea capacității maxime de încărcare a autovehiculelor de transport persoane.

,,În urma activităților desfășurate, la ora 07.25, polițiștii au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Șovarna, în timp ce efectua transport de persoane prin servicii regulate pe traseul Ohaba-Ilovița-Drobeta-Turnu Severin fără a emite bilete pasagerilor transportați, în vehicul fiind identificați 30 de pasageri, doar 5 prezentând abonamente de călătorie. De asemenea, aceasta a transportat mai mulți călători, decât numărul maxim de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare. Față de bărbat s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 9000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG 69/2012 cu modificările și completările ulterioare.”, precizează ag. Gabriela Ciocionă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: control politie, firme de transport, mehedinti

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed