Connect with us

Restart News

Un mehedințean bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere a fost reținut în Craiova

Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Butoieşti, sat Țânțaru, judeţul Mehedinți, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Aceștia au fost sesizaţi de un bărbat de 48 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 9 spre 10 august, un bărbat de 45 ani, din comuna Butoiești, sat Țânțaru, judeţul  Mehedinți, fost angajat în funcția de manipulant în cadrul societății comerciale pe care o administrează, din Craiova, ar fi incendiat un vestiar amplasat în incinta punctului de lucru, astfel fiind distruse în totalitate două bormașini electrice, valoarea totală a prejudiciului fiind de 5000 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, cercetările fiind continuate pentru depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, administrarea probatoriului şi luarea măsurilor care se impun.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze