Connect with us

Restart News

POSESORI DE MOBRE DIN MAI MULTE ORAȘE SE ÎNTÂLNESC LA SEVERIN

Severinul va găzdui în acest sfârșit de săptămână prima întâlnire națională a pasionaților de motociclete vechi. Parcarea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin este locul întâlnirii, pentru posesorii de motociclete Mobra, care vor sosi sâmbătă în orașul nostru. 

Adrian Eusebiu Pavel este membru al clubului Drobeta Motors și pasionat de motociclete vechi. El a avut ideea de a reuni pentru prima dată la Severin mai mulți posesori de Mobre din țară, așa că întâlnirea va avea loc mâine, pe 10 septembrie, în parcarea unui centru comercial din Severin. 

Am chemat mai mulți posesori de mobre din țară, să ne întâlnim să ne cunoaștem, din păcate ne încurcă vremea și o să vină  mai puțini dar sunt bineveniți cu toții. O să avem primul model de Mobra, al doilea, o să vină cineva și cu modelul 3 de Mobra.” Ne-a declarat Adrian Eusebiu Pavel, membru Drobeta Motors și organizator al întâlnirii posesorilor de Mobre

Întâlnirea de sâmbătă este programată la ora 10 dimineața în parcarea hipermarketului situat pe Aleea Constructorului din Turnu Severin. Vizitatorii centrului comercial vor admira colecția de motociclete vechi, prezente pentru prima dată  în orașul nostru.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze