Connect with us

Administrație

ADRIAN CICAN,TERMINATORUL BANILOR, PLESNIT PESTE OCHI DE CURTEA DE APEL CRAIOVA

Managerul războinic al Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, victima tuturor instituțiilor și sistemelor din toate timpurile, este pus cu botul pe labe de instanța de judecată. Curtea de Apel Craiova respinge cererea formulată de „curentat” împotriva Consiliului de Administrație al Spitalului. Motivarea judecătorului îi spulberă lui Cican orice speranță de a mai cheltui banii publici după bunul plac.

Întreaga demență a pornit de la constituirea bugetului pentru Spitalul Municipal Orșova, pe care Adrian Cican ar fi vrut să îl facă în funcție de interesele proprii, însă, s-a izbit de refuzul Consiliului de Administrație, care a votat bugetul, dar nu în forma propusă, ci cu amendamente.

De aici și până la mocirlă, a mai fost un singur pas. Cican a început să se victimizeze, să acuze Consiliul de Administrație și Consiliul Local de comiterea unei crime, prin moartea bugetului propus de însuși inteligența sa supremă.

Plângerile penale au început să curgă, dar din fericire, există și procurori care își fac treaba. Asta nu și în opinia ” curentatului”, căci din incompetent și corupt nu l-a scos pe procuror, cel care a clasat trei dosare în care, abuzul în serviciu nu exista.

Captură facebook Adrian Cican

Prin urmare, „mimozele” din Consiliul de Administrație, apelativul folosit de tembel la adresa colegilor, i-au cam arătat cum se face administrație, nu doar circ pe pâine, ce servește el de când ocupă funcția de manager de spital. Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Orșova este for decizional, care prin vot poate decide soarta spitalului și poate propune amendamente ce modifică proiectele inițiate de Cican. Plesnit peste ochi de soluția dată de Curtea de Apel Craiova, în defavoarea lui și în favoarea C.A.-ului, nu îl oprește pe tembel să îl amenințe pe procurorul de caz, de la Parchetul Orșova, cu reclamații la CSM și să îl acuze de trafic de influență, afirmații care, cu siguranță se vor lăsa cu dosare penale.

Captură facebook Adrian Cican

Nu știm ce fumează Cican, sau ce aer respiră dumnealui, însă comportamentul de „nebun de legat” nu are justificare. Victima întregului sistem, dușmanul hoților, salvatorul națiunii, cel care a înviat de pe masa de operație după un „genunche” reparat, care pleacă la lupta cu adversarii politici cu operațiile suturând, ar trebui să se ocupe de înființarea unui Serviciu de Psihiatrie la Spitalul Municipal Orșova, căci viitorul lui se anunță a fi sumbru.

sursa foto: captură facebook Adrian Cican/ portal.just.ro

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze