Connect with us

Administrație

REPARAȚII LA BLOCURILE DIN SEVERIN

Se lucrează la refacerea trotuarelor și a căilor de acces

În anumite zone din Drobeta Turnu Severin, vechimea blocurilor pune probleme în ceea ce privește siguranța oamenilor. Pe lângă fațade, în unele cartiere, trotuarele și căile de acces în scările de bloc nu au fost reabilitate niciodată, iar asociațiile de proprietari au început să facă demersuri în acest sens.

Cu bani de la bugetul local, primăria a început să lucreze la reamenajarea trotuarelor de gardă, așa cum sunt denumite, și a căilor de acces în scările de bloc.

“Primăria ne-a răspuns prompt, mai sunt și asociații care mai au astfel de probleme dar cred că nu solicită, ce a mai rămas că ne-a promis că ne rezolvă domnul primar și cu parcările astea în cel mai scurt timp.” a spus Ștefan Țârăi, Președintele Asociației de Proprietari nr 53 din Drobeta Turnu Severin.

După încheierea lucrărilor de reparații la trotuarele de gardă, primăria are în plan și refacerea parcării din zona blocurilor S3 și S4 din cartierul Crihala. Investiția este așteptată de ani buni de severinenii care locuiesc în zonă.

“Acum dacă s-ar face și parcare ar fi și mai bine, ca să putem să parcăm mașinile frumos, acum e un haos.” spune un locatar din zonă.

Lucrări de refacere a trotuarelor de gardă și căilor de acces în scările de bloc s-au mai făcut și pe Bulevardul Revoluției, strada Nuferilor, Orly, Iuliu Maniu, Splai Mihai Viteazu, Walter Mărăcineanu.

Marius Screciu primar Drobeta-Turnu Severin

“Încercăm să sprijinim asociațiile de locatari cu aceste trotuare de gardă, trotuare ce le creează multe probleme de la faptul că se infiltrează apa, unele dintre ele au și șobolani, am avut blocuri unde am lucrat și efectiv toată zona se lăsase și atunci, am venit cu zid de sprijin tocmai în ideea de siguranță pentru oameni.” a declarat Marius Screciu, primarul Severinului.

Valoarea lucrărilor de reparații la trotuarele din preajma blocurilor și la căile de acces din scări, depășește suma de 530 de mii de lei. Banii pentru aceste investiții sunt din bugetul local.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze