Connect with us

Restart News

CRAIOVA JOACĂ MÂINE LA SEVERIN

Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva vor juca mâine, 18 august 2022, pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin. Meciul va avea loc de la ora 20:30, iar Poliția Locală anunță restricții în trafic, începând cu ora 16:30.

“Vă informăm că din data de 18.08.2022, între orele 16.30 si orele 24.00 , se restricționează circulația rutieră , astfel:

– pe str. Independenței, tronson cuprins între bd.Mihai Viteazu și str.Iuliu Maniu, fiind interzisă și parcarea autovehiculelor

– pe str. Crișana , str.Transilvaniei, str.Moldovei între str.Kiseleff și str.Independenței

– pe strada care se învecinează cu stadionul pe laturile de est și sud – Prelungirea Transilvaniei

– pe bld. M.Viteazu –pe un singur sens de deplasare între intersecția cu str.Independenței și stația I.T.P din partea de Nord-Est a stadionului .” Se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Locală a municipiului Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, patronii magazinelor nu vor avea voie să comercializeze băuturi alcoolice cu patru ore înainte de meci și timp de două ore după încheierea acestuia. Potrivit Poliției Locale sunt vizate:

“Unitățile de profil din municipiu cuprinse în perimetrul str.Alion-str.Călărași-bd.Splai Mihai Viteazu –str.W.Mărăcineanu- bd.Revoluției 16-22 Decembrie 1989-bd.I.C.Brătianu-str.Eroii de la Cerna –str.Alion, inclusiv situate pe Calea Târgu-Jiului din fața Colegiului Tehnic Lorin Sălăgean, până la sensul giratoriu din zona parcării hipermarketului Kaufland.”

Universitatea Craiova- Hapoel Beer Sheva este al treilea meci de cupă europeană găzduit de municipalul severinean, după Pandurii – Maccabi Tel Aviv 1-3, în 2016, şi Universitatea Craiova – AC Milan 0-1, în 2017, ambele în preliminariile Europa League.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze