Connect with us

Restart News

Grav accident de circulație,  o femeie a murit, alte 3 victime în stare gravă

Accidentul rutier s-a produs în această seară, pe DN 56 A, la intersecția cu localitate Valea Anilor, județul Mehedinți, între un autoturism și un TIR. La momentul impactului, în mașină se aflau 4 persoane, dintre care o femeie de 30 de ani, care a decedat. Bărbatul(40 de ani) și cei doi copii, de 7 și 9 ani, sunt în stare gravă. Pompierii ISU Vânju mare au scos pasagerii din mașina făcută zob.

”La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme. Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital. Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ. Cea de-a cincea persoana implicată in accident, șoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale”, conform ISU Mehedinți.

La fața locului se desfășoară în continuare ancheta, pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze