Connect with us

Regiunea Sud-Vest

Un frate cu chip de monstru, și-a violat sora de numai 13 ani

O fetiță de numai 13 ani a fost victima unui viol. Autorul oribilei fapte este chiar fratele acesteia, în vârstă de 30 de ani. Bărbatul ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale, împotriva voinței ei. Poliția a fost sesizată de către sora celor doi, iar violatorul, a fost arestat. Întreaga scenă greu de imaginat s-a produs în casa acestora, din comuna Poiana Mare, Dolj.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 05 iulie, în jurul orelor 20.30,  un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla în locuința comună, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acesteia.  În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei nr.10 Politie Rurală Poiana Mare, la data de 06 iulie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, transmite IPJ Dolj.

Pe fratele cu chip de monstru, îl așteptă, probabil, ani grei de închisoare, pentru oribila faptă. Însă, pentru fetița de numai 13 ani, violată de cel care ar fi trebuit să-i fie protector, rămâne o traumă majora.

Sursă foto: Google ( foto ilustrativ)

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze