Connect with us

Administrație

Marian Răducan: Un primar mehedințean de 8 stele și nota 10

Primarul comunei mehedințene Șișești, Marian Răducan, a fost premiat în cadrul întâlnirii Asociației Comunelor din România. Acesta a primit distincția de primar de 8 stele, pentru cele 8 mandate consecutive.

Edilul se află la mandatul cu numărul opt la conducerea primăriei Șișești, de peste 30 de ani, și este considerat unul dintre cei mai longevivi primari ai județului Mehedinți. Cu o experiență vastă, dobândită de-a lungul timpului, acesta demonstrează cum se poate face administrație în mod eficient. Iubit de locuitorii comunei pitorești, drept dovadă cele 8 mandate în care a fost ales, s-a implicat și se implică activ, pentru  a aduce bunăstare și mulțumire locuitorilor urbei. Cu o serie de proiecte pe zona de dezvoltare, cu dăruire și seriozitate, alături de o echipă competentă, primarul mehedințean a reușit să fie apreciat și la nivel național, prin recunoștința primită în cadrul întâlnirii comunelor din România.

Citește și: EXEMPLU DE ADMINISTRAȚIE DE SUCCES, COMUNA ȘIȘEȘTI, MEHEDINȚI

Marian Ion Răducan primește distincția de primar de 8 stele din partea Asociației Comunelor din România și titlul de primar de nota 10, din partea mehedințenilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze