Connect with us

Sistem Bolnav

PACIENȚI UMILIȚI, BATJOCORIȚI  DE CĂTRE CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA

Bătaie de joc pe banii noștri, asta ne oferă drept servicii medicale Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin. Sute de pacienți au stat ore în șir în fața spitalului, încă de la ora 7.00 dimineața, pentru a ajunge la o consultație în Ambulatoriu. Două persoane au leșinat, nemaiputând suporta așteptarea, pacienți bolnavi, înjosiți de acest SISTEM BOLNAV.

Oamenii s-au revoltat pe modul defectos cum este condus spitalul, pe felul cum sunt tratați atunci când au nevoie de servicii medicale. Nimeni din conducere nu s-a prezentat în mulțime, pentru a discutat cu pacienții. O problemă la sistemul informatic a paralizat activitatea spitalului, sistem informatic achiziționat de către Spitalul Județean cu aproximativ o lună în urmă.

Circa 1 miliard lei vechi s-au cheltuit pentru achiziționarea acestui sistem și mentenanța lui, care, din spusele personalului medical din spital, mai mult încurcă, decât ajută. Aceștia se plâng că este foarte dificil de lucrat cu acest sistem informatic, necesită foarte mult timp pentru introducerea datelor, mai mult de jumătate, din timpul alocat pacientului. Conducerea spitalului, cea care s-a ocupat de achiziție, probabil, a fost mai interesată de alte beneficii, decât de eficiența și aplicabilitatea lui.

 Problemele de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin sunt cunoscute de toată lumea, inclusiv de Consiliul Județean Mehedinți, în subordinea căruia se află unitatea medicală, însă, nimeni nu face nimic în acest sens. Pe banii lor, pacienții mehedințeni, care ajung să treacă pragul acestui spital, sunt umiliți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze