Connect with us

Administrație

Teren de sport în Banovița

Primăria municipiului Drobeta Turnu-Severin investește masiv în spații verzi, zone de agrement, terenuri de sport, în întreg orașul Drobeta Turnu-Severin, accesând o serie de fonduri guvernamentale și europene. Scopul acestor investiții este determinat de dorința de a oferi severinenilor, indiferent de zona unde locuiesc, condiții de relaxare, dar și posibilitatea de a face sport. O investiție de acest fel, s-a realizat în zona Banovița, pe un teren abandonat, unde se depozitau gunoaie.

Prin viziunea primarului, Marius Screciu, cândva și el sportiv, a fost realizat un teren de sport, multifuncțional, un cu o suprafață de1576 mp;
Terenul este realizat pe fonduri europene, cu o valoare de aproximativ 2 milioane de lei.

Este o premieră pentru acest cartier mărginaș al Severinului, o bază sportivă pentru locuitorii zonei, în special pentru tineri. În Banovița s-a investit foarte mult în ultimul an, prin proiecte pe toate palierele, de la asfalt pe toate străzile, apă-canalizare, până la zone și spații verzi, primăria punând accent pe condițiile oferite locuitorilor de aici.
Municipiul Drobeta Turnu-Severin este un oraș curat, frumos, cu multiple realizări la capitolul investiții, ci nu pentru că asta spunem noi, ci o spun vizitatorii care ajung pe meleagurile nostre.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze