Connect with us

Administrație

EXEMPLU DE ADMINISTRAȚIE DE SUCCES, COMUNA ȘIȘEȘTI, MEHEDINȚI

Administrație locală de succes în comuna Șișești! Omul sfințește locul, însă, de această dată, este vorba despre oameni. Pornind de la nevoile urbei mehedințene, aleșii locali, primarul Marian Răducan, și nu în ultimul rând, locuitorii comunei Șișești, au decis înființarea unui Cabinet Medical, o clădire ridicată de la zero, pentru a putea beneficia de servicii medicale de calitate, într-un mediu propice. Mai mult decât atât, inițiatorii proiectului s-au gândit și la facilități pentru medicul de acolo, prin construirea unui apartament cu destinația locuință de serviciu.

„Chiar dacă nu se vede șarpanta, e gata și ea! De săptămâna viitoare încep lucrările de finisare interioară și exterioară!Da, în această clădire va funcționa Cabinetul Medical Șișești, apartamentul de serviciu al medicului! Este meritul locuitorilor comunei Șișești, din taxele locale se realizează această clădire! Consilierii locali donează, lunar 50% din indemnizația prevăzută de lege, aparatul primarului este compus din 8 persoane, plus primarul, după organigramă ar trebui 27 de persoane!” declară edilul Marian Răducan.

Prin bunăvoința tuturor, prin buna gestionare a banului public, printr-o viziune amplă a unei administrații de succes, în comuna Șișești vedem că se poate. Se poate să lucrezi și cu mai puțini angajați în primărie, atâta timp cât munca lor este una eficientă. De obicei, la stat, se practică angajarea până la refuz în instituții,însă, de această dată, un primar mehedințean ne arată, cum să faci mult, cu puțin.

Fiecare funcționar îndeplinește atribuțiile pentru încă 2 persoane! Salariile, că tot se discută de majorarea salariilor, la 50% din cele care ar putea! Deci, se poate! Toate serviciile comunale se realizează prin autogospodărire! Am decis ca în acest an, să nu organizăm Festivalul Oale și Sarmale, primul festival organizat după 1990, într-o localitate din județul Mehedinți, fondurile se vor folosi pentru punerea în folosința a acestui obiectiv, realizat 100% din veniturile locale! Multă sănătate stimați locuitori ai comunei Șișești, multă sănătate prieteni!” mai transmite edilul din Șișești

Nu ar fi rău ca toți aleșii locali să aibă o astfel de abordare în ceea ce privește reprezentarea cetățeanului. Transparență în gestionarea banului său, și, totodată, eficiență, ținând cont de nevoile și așteptările oamenilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze