Niciun comentariu

CĂRUȚAȘI BĂUȚI, PRINȘI DE POLIȚIE PE DRUMURILE DIN MEHEDINȚI

Mai mulți căruțași din Mehedinți au fost prinși de poliție băuți, în trafic. Duminică seara, într-o singură oră, au fost amendați trei indivizi, care conduceau băuți atelajele pe drumurile publice. Toți sunt din comuna Oprișor.

Cea mai mare alcoolemie, de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat, a avut-o un căruțaș de 39 de ani, din comuna Cujmir.

La data de 07 iulie a.c.,  ora 22.40, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Cujmir, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animal, pe D.N.56C, în localitatea Vrata, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.650 lei.” Precizează IPJ Mehedinți

Alți trei căruțași, din comunele Vrata, Cujmir și Vlădaia au fost sancționați după ce au fost prinși de poliție circulând băuți pe drumurile publice. Șoferii și bicicliștii s-au aflat și ei în atenția poliției.

În ultimele 48 de ore, polițiștii au legitimat prin intermediul aplicație e-DAC peste 1.311 persoane și au fost verificate aproximativ 973 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 487 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 163.600 de lei.  Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 50 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, potrivit legii.” Mai transmite IPJ Mehedinți 

Foto: digi24

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 18 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: actiune, carutasi, ipj mehedinți, mehedinti, politia rutiera, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed