Niciun comentariu

BĂRBAT DE 70 DE ANI DIN COMUNA BRANIȘTEA, DISPĂRUT DE ACASĂ

Un bărbat de 70 de ani din comuna mehedințeană Braniștea a plecat de acasă în urmă cu două zile, iar de atunci nu a mai legătura cu familia sa. 

Sâmbătă după amiază, omul a plecat cu autoturismul său, un Opel Astra break- de culoare albă ( MH-04-BEA) și nu a mai revenit. Fiul acestuia i-a semnalat dispariția la poliție.

La data de 08 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din mun. Dr.Tr.Severin, cu privire la faptul că tatăl său de 70 ani, Valon Marin, a plecat de la domiciliul din comuna Braniștea și nu a mai revenit până în prezent. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir și Serviciului de Investigații Criminale care din verificările efectuate au stabilit că în data de 06 iulie a.c., ora 17.00, bărbatul a plecat de la locuința sa cu autoturismul marca Opel Astra break, culoare albă cu numărul de înmatriculare MH-04-BEA, și nu a mai revenit la domiciliu,” transmite IPJ Mehedinți 

Semnalmente persoanei dispărute sunt: 1,65 m înălțime, 75 de kilograme, ochi verzi, calviție.

La momentul plecării, aceasta purta blugi de culoare gri, tricou de culoare turcoaz și pantofi. 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze SNUAU 112 sau să înștiințeze cea mai apropiată unitate de poliţie!

S-ar putea să îți placă și:

Tags: autoturism, barbat, branistea, Disparut, ipj mehedinți, marin valon, mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed