Niciun comentariu

ÎMPREUNĂ PENTRU O VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au organizat activități informativ-preventive în cadrul Campaniei de informare “Împreună pentru o vacanță în siguranță!”. 

Evenimentul a avut loc la Școala de vară organizată de Biblioteca Județeană „I. G. Bibicescu” și la Școala de vară „Sportul – factor motivațional pentru succes”, adunând peste 70 de elevi și cadre didactice din județul Mehedinți.

Acțiunea a avut ca principal obiectiv riscurile asupra sănătăţii fizice şi psihice cauzate de consumul de alcool, tutun și droguri, răspunderea penală a minorilor şi consecinţele  juridice ale faptelor antisociale, prevenirea victimizării acestora, respectarea regimului circulației rutiere, cunoașterea prevederilor legale privind răspunderea penală a minorilor, riscurile digitalizării şi securitatea online și alte aspecte de interes pentru tineri.” Transmite IPJ Mehedinți.

Siguranța elevilor reprezintă o prioritate a Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, iar acest gen de activități vor fi desfășurate pe tot parcursul vacanței.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: biblioteca județeană, drobeta turnu severin, elevi, impreuna pentru o vacanță în siguranță, ipj mehedinți, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed