Niciun comentariu

ȘOFERI BEȚI LA VOLAN, PE DRUMURILE DIN MEHEDINȚI. POLIȚIȘTII AU DAT AMENZI ÎN VALOARE DE APROAPE 120 DE MII DE LEI

În ultimele două zile, polițiștii din Mehedinți au intensificat acțiunile pentru menținerea siguranței publice, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea consumului de substanțe interzise. În cadrul acestor activități, peste 650 de persoane au fost legitimate și aproximativ 400 de vehicule au fost verificate prin aplicația e-DAC.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 394 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 117.115 lei. Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 25 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, potrivit legii. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 14 vehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.” Transmite IPJ Mehedinți

Politia rutiera

Astfel, sâmbătă, pe 29 iunie, un bărbat de 36 de ani din Vânju Mare a fost prins de polițiști conducând o căruță pe DN 56A, având o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.300 lei.

Pe 30 iunie, în jurul orei 01.30, polițiștii din Orșova au oprit un bărbat de 27 de ani din Topolovățu Mare, județul Timiș, care conducea pe DN 57, în Dubova. Testarea cu alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Orșova pentru recoltarea probelor biologice și s-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Tot pe 30 iunie, la ora 10.55, un bărbat de 51 de ani din comuna Cătunele, județul Gorj, a fost depistat conducând pe strada Minelor din Baia de Aramă, având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Orășenesc Baia de Aramă pentru recoltarea probelor biologice, iar pe numele său s-a întocmit dosar penal.

Duminică noaptea, la ora 23.45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian au depistat un bărbat de 57 de ani din Drobeta Turnu Severin, conducând pe DC 111, în Crivina, deși avea permisul suspendat din 19 octombrie 2022. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: actiune, amenzi, ipj mehedinți, mehedinti, restartnews, soferi

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed