Niciun comentariu

Școala din Corcova va beneficia de mobilier nou și echipamente digitale.

Primăria comunei Corcova implementează un proiect de dotări pentru Școala Gimnazială Corcova. Cu fonduri din Programul Național de Reziliență și Redresare, unitatea de învățământ va avea mobilier nou, materiale didactice și echipamente digitale, de ultimă generație. Contractul de finanțare a fost semnat de primarul Ion Giubega, iar licitația a fost demarată.

” Licitația a fost câștigată, iar când copiii vor începe școala, vor avea parte de mobilier modern și aparatură IT de ultimă generație. Am depus încă un proiect pe fonduri europene pentru modernizarea clădirilor și refacerea terenurilor de sport și așteptăm să primim aprobare. Copiii sunt viitorul nostru și trebuie să investim în educația lor. De aceea, ne axăm pe atragerea de fonduri pe orice axă găsim, pentru a crea condiții bune pentru desfășurarea cursurilor ”, a declarat primarul comunei Corcova, Ion Giubega.

Noul an școlar îi va aștepta pe elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Corcova în cele mai bune și moderne condiții.

Mobilier nou pentru toate sălile de clasă, materiale didactice pentru procesul educativ, dar și table inteligente și laptopuri. Digitalizarea învățământului reprezintă un pas în viitor cu actualele generații de elevi, un proces de o maximă importanță implementat de primarul Ion Giubega.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Dotări școală Corcova, echipamente IT, Ion Giubega

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed