Niciun comentariu

GEOPARK MEHEDINTI ADVENTURE, SPECTACOL, SPORT, CULOARE ȘI MULTĂ VOIE BUNĂ

O nouă ediție, a treia, anul acesta, a evenimentului “Geopark Mehedinti Adventure” s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii,  pe baza Salvamont Mehedinți din comuna Cireșu, unde sute de oameni s-au bucurat de distracție.

Duminică, zeci de tineri și nu numai au participat la cursele MTB pe traseul montan, copiii au experimentat un traseu de aventură și coordonare, dar și tiroliană, toate fiind completate de energia pe care natura o oferă de fiecare dată.

“Geopark Mehedinti Adventure” a fost despre distracție în aer liber, dar și despre multă muncă, voluntariat și implicare din partea celor care au facut posibilă desfășurarea evenimentului.

Familiei Direcției Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți s-au alăturat prieteni, colaboratori și parteneri ai evenimentului, mulți veniți de la zeci sau sute de kilometri distanță. Felicitări, Claudiu Cenușe pentru toată implicarea ta și a echipei care îți este alături! Consiliul Județean Mehedinți susține “Geopark Mehedinti Adventure”!”, a transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: aladin georgescu, consiliul judetean mehedinti, geopark mehedinti adventure, mehedinti, restartnews, salvamont mehedinti

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed