Niciun comentariu

BĂRBAT BĂUT LA VOLAN, OPRIT ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ 

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca au intervenit astăzi, în urma unui apel primit de la un cetățean, care a semnalat un accident rutier fără victime. Incidentul a avut loc la ora 13:45.

Șoferul implicat, care conducea un autoturism înmatriculat în Cehia, a părăsit locul accidentului. În scurt timp, acesta a fost localizat de polițiștii de frontieră în localitatea Bigăr.

În data de 19.06.2024, ora 13.45 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Berzasca – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au fost informați de către un cetățean despre producerea unui accident rutier, fără victime.

Soferul autoturismului înmatriculat în Cehia a părăsit locul accidentului, acesta fiind depistat de polițiștii de frontieră în localitatea Bigăr.

A fost informată Poliția orașului Moldova-Nouă, care a procedat la testarea conducătorului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat.” Transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara 

Poliția orașului Moldova-Nouă continuă cercetările în acest caz, urmând să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului și să ia măsurile legale care se impun.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: accident, berzasca, politia de frontiera, restartnews, sofer baut

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed