Niciun comentariu

HOȚ DE CATALIZATOARE ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ

Un bărbat de 24 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost arestat preventiv după ce a fost descoperit de polițiști că a furat catalizatoare din mai multe autoturisme.

Pe 13 iunie, o femeie de 31 de ani din comuna Burila Mare a sesizat Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, printr-un apel la 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras catalizatorul de la mașina parcată pe strada Crișan.

Sub directa coordonare a procurorului de caz din cadru Parchetului de pe lângă Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în urma activităților complexe desfășurate, au identificat un bărbat de 24 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, bănuit de comiterea faptei.” Precizează IPJ Mehedinți

Polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi comis alte cinci infracțiuni de furt de catalizator în perioada mai-iunie 2024, de la autoturisme parcate în municipiul Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, cu ocazia perchezițiilor efectuate, atât la domiciliu cât și în autovehiculul folosit de bănuit, polițiștii ar fi identificat trei catalizatoare tăiate, obiectul confecționat pentru tăierea acestora, mănuși, cagulă și alte obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor.” Mai transmite IPJ Mehedinți

Bărbatul a încercat să părăsească teritoriul României cu ajutorul unui tânăr de 19 ani, care l-a transportat în județul Caraș-Severin. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Caraș-Severin și STPF Caraș-Severin, cei doi au fost depistați în localitatea Berzeasca și conduși la sediul Poliției din Drobeta Turnu Severin.

În noaptea de 14/15 iunie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, pe 15 iunie, suspectul principal a fost prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, care a aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

În cazul tânărului de 19 ani, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat pentru favorizarea făptuitorului.

Activitățile polițiștilor au beneficiat de suportul Direcției de Operațiuni Speciale.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: catalizatoare, hot, ipj mehedinți, masini, mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed