Connect with us

Restart News

MISIUNE DE SUCCES PENTRU ISU MEHEDINȚI

Misiune de succes pentru echipajul ISU Mehedinți format din plt.adj Cristian Dragolea și cățelușa Hera, specializată în descoperirea oamenilor prinşi sub dărâmături.

Cei doi au participat recent, “Zilele Prevenirii Dezastrelor”, eveniment organizat în orașul Târgu-Jiu.

Uneori, încercările pompierilor de a salva vieţile oamenilor prinşi sub dărâmături, în urma unor dezastre naturale, pot fi în zadar fără ajutorul oferit de patrupede. De aceea, un câine bine antrenat poate salva vieţi alături de o echipă de pompieri.

Echipa formată din colegul nostru plt. adj. Dragolea Cristian Cornel și cățelușa Hera a participat la Zilele Prevenirii Dezastrelor organizate în municipiul Târgu Jiu. 

Aceștia au participat la un antrenament de căutare-salvare în mediul urban, în care mai multe victime suprinse de dărâmături au fost căutate de cei 13 câini specializați. 

Misiunea s-a dovedit a fi una ușoară pentru necuvântătoare, descoperind cele 8 victime plasate minuțios în timp record. 

Un eveniment de succes, care a adus în atenția populației riscurile care pot apărea și modul în care structurile specializate în gestionarea situațiilor de urgență intervin la nevoie,” transmite ISU Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze