Connect with us

Administrație

ION GIUBEGA, UN PRIMAR PREOCUPAT DE NEVOILE LOCUITORILOR DIN CORCOVA

Ion Giubega, primarul comunei Corcova,  demonstrează că este un lider dedicat și vizionar, punând accent pe nevoile esențiale ale comunității. Într-o acțiune menită să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor, acesta a inițiat și finalizat un proiect ambițios: iluminatul public în întreaga comună.

Realizând importanța iluminatului public atât pentru siguranță, cât și pentru confortul locuitorilor, primarul a montat stâlpi de iluminat echipați cu tehnologie LED de ultimă generație în comuna Corcova. Acest efort nu s-a limitat doar la centrul comunei, ci a inclus și satele din împrejurimi: Imoasa, Jirov, Capu Dealului, Stejaru și Gârbovăț. În aceste localități, au fost montați stâlpi de iluminat echipați cu LED-uri și au fost instalate conducte pentru iluminat, asigurând astfel o lumină constantă și eficientă pentru toți locuitorii.

Proiectul de iluminat public nu doar că aduce o lumină mai clară și mai sigură pe străzile comunei și ale satelor învecinate, dar contribuie și la economisirea energiei datorită eficienței ridicate a tehnologiei LED. Această inițiativă se aliniază cu obiectivele de sustenabilitate și de protecție a mediului, un alt punct important pe agenda primarului Giubega.

Extinderea rețelei de iluminat în comuna Corcova reprezintă o investiție majoră în infrastructura locală, care va avea beneficii pe termen lung. O iluminare adecvată nu doar că sporește siguranța în timpul nopții, reducând riscul de accidente și infracțiuni, dar îmbunătățește și aspectul general al localităților, contribuind la un sentiment de mândrie în rândul locuitorilor.

Prin aceste acțiuni, Ion Giubega demonstrează că este un primar care înțelege și răspunde nevoilor comunității sale, investind în proiecte care aduc beneficii reale și durabile.

Comuna Corcova, sub conducerea sa, continuă să se dezvolte și să prospere, fiind un exemplu de succes în ceea ce privește administrația publică locală.

În viitorul apropiat, primarul Giubega planifică extinderea rețelei de iluminat și în satul Vlădășești, asigurându-se astfel că, întreaga comunitate beneficiază de condiții optime de trai.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze