Connect with us

Restart News

DISTRACȚIE ȘI MIȘCARE ÎN AER LIBER, LA CROSUL SEVERINULUI

Sport și distracție în aer liber, astăzi, la Drobeta-Turnu Severin. Sute de participanți au luat parte la cea de-a patra ediție Crosului Severinului, cel mai apreciat eveniment sportiv în rândul participanților de toate vârstele.

Foarte frumos! Și foarte bine că suntem împreună, că facem mișcare și că legăm prietenii!”

Copiii au avut ocazia să se întreacă într-o cursă specială, iar alergarea în sac a fost momentul cel mai așteptat de micii alergători:

Am alergat în sac, a fost foarte distractiv! Vreau să încerc și anul viitor.”

“M-am simțit foarte bine, mă bucur că se organizează astfel de evenimente la noi în oraș!”

Cei mai rapizi alergători au primit diplome medalii dar și premii în bani. Crosul Severinului, organizat de câțiva ani de primăria municipiului a devenit un eveniment emblematic pentru oraș.

Sportul înseamnă sănătate și împreună îl promovăm prin toate mijloacele. Crosul a ajuns la cea de-a patra ediție, este un eveniment ce se bucură de popularitate și o participare numeroasă în fiecare an. Copiii sunt foarte bucuroși că au posibilitatea să alerge separat, într-o cursă specială, iar alergarea în sac este proba așteptată și îndrăgită de ei,” a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze