Connect with us

Politică

Umilință pentru candidatul Virgil Popescu la Bâlciul din comuna Corcova. Cetățenii îl huiduie și îl acuză de cerșit de voturi

Virgil Popescu a fost confruntat cu un val de huiduieli și acuzații de cerșit de voturi în timpul unei vizite la Bâlciul din comuna Corcova. În mijlocul campaniei electorale, momentul a fost marcat de momente tensionate și umilitoare pentru politician.

Pe măsură ce Popescu împreună cu echipa sa de campanie se aflau la bâlci, cetățenii prezenți au reacționat vehement. Un cetățean i-a aruncat pliantele în față, refuzând să-i acorde atenție.

” I-am aruncat pliantul în față, ce drac să fac cu ele”, a spus un cetățean aflat la bâlci.

Mai mult, unii participanți la eveniment au afirmat că politicianul a venit doar pentru a cere voturi, fără să fie interesat de problemele reale ale comunității.

” Au ieșit acum mamă la cerșit de voturi, când a fost la minister ce-a făcut?”, a mai zis o bătrânică.

Incidentul a stârnit discuții aprinse în comunitate, unii susținând că astfel de comportamente arată lipsa de respect a politicienilor față de cetățeni, în timp ce alții consideră că este un semn al frustrării și nemulțumirii populației față de clasa politică.

Până în prezent, reprezentanții echipei lui Virgil Popescu nu au făcut nicio declarație oficială cu privire la acest incident. Cu toate acestea, este clar că evenimentul va avea un impact asupra campaniei electorale și va ridica întrebări cu privire la modul în care politicienii interacționează cu alegătorii în perioada premergătoare alegerilor.

În urma vizitei PNL-iste la Corcova, au rămas în urmă pliantele rupte și aruncate pe jos. Și înjurăturile de rigoare.

Pliant Virgil Popescu
Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze