Connect with us

Politică

VIRGIL POPESCU ÎȘI ADUCE AMINTE DE SEVERIN O DATĂ LA PATRU ANI

Într-o reprezentație tragicomică, Virgil Popescu, politicianul ponosit care își aduce aminte de Drobeta-Turnu Severin, doar când simte mirosul dulce al alegerilor, s-a prezentat, astăzi, la o ședință extraordinară de consiliu local, însoțit de un grup de parlamentari – Cornel Folescu, Stela Firu și Dumitru Mărculescu, la fel de „preocupați” de binele orașului.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței a fost legat de problema încălzirii orașului, consilierii votând anumite modificări tehnice și financiare solicitate de Ministerul Dezvoltării, pentru extinderea rețelei de gaze naturale prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Popescu a venit, a dat ochii peste cap și a aruncat cu indicații în stânga și în dreapta, lăsând în urmă doar un fâs zgomotos de vorbe ieftine, care arată clar că prioritatea lui este, mai degrabă, imaginea sa politică decât binele comunității. 

Într-o aroganță tipică, Popescu a sărit la gâtul autorităților locale, acuzând că nu au fost în stare să rezolve problemele pe care nici el, fiind ministru, nu a avut vreodată intenția să le rezolve. 

În ultimii ani Virgil Popescu a preferat să privească problemele orașului de la distanță, iar povestea nu se oprește aici. Mehedinți Gaz, firma responsabilă pentru întârzierea extinderii rețelei de gaze în Severin, a avut parte de o atenție specială din partea lui Virgil Popescu. Mai mult, directorul Mehedinți Gaz a fost numit, din rândurile privilegiate ale partidului liberal. Coincidență? Credem că nu.

Cu toate acestea, Virgil Popescu promite că va rezolva problema încălzirii orașului într-un an. Dacă este așa de capabil, de ce nu a luat măsuri până acum? 

Poate pentru că, în acest teatru al promisiunilor cuvintele sale sunt ieftine, iar acțiunile sunt un lux prea mare pentru Virgil Popescu. Dar la ce ne putem aștepta de la un politician care își amintește de orașul natal, doar când are nevoie de voturile lui?

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze