Connect with us

Administrație

ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A DRUMULUI JUDEȚEAN ALBULEȘTI – DUMBRAVA – PLOPI 

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Reabilitare/modernizare DJ 606A, Albulești – Dumbrava (sfârșit sector modernizat) – Plopi (int. cu DJ 561A), drum în lungime de 13 kilometri. 

Lucrările sunt realizate de Consiliul Județean Mehedinți și sunt finanțate din fonduri guvernamentale în valoarea de 26 222 690 lei, prin Programul Național de Investiții, “Anghel Saligny”.

Potrivit autorităților a fost realizat proiectul tehnic, iar în câteva zile vor începe lucrările. Drumul avea nevoie de o investiție amplă întrucât era degradat, astfel încât nici lucrările de întreținere nu erau suficiente.

Este o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din Dumbrava împreună cu primarul Cătălin Enache, cu mulți ani în urmă, aceea de a le asigura o infrastructură rutieră de cea mai bună calitate. Am reușit să asfaltăm pe buget propriu, drumul județean care traversează satul Albulești, în lungime de 4 kilometri, iar acum am accesat fonduri guvernamentale pentru a continua investiția,” transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toată lungimea traseului, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, dar și lucrări privind siguranța circulației. În plus, platforma drumului se va lărgi de la 5,5 km, la 6,5 km.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze