Connect with us

Restart News

UN TIR ÎNCĂRCAT CU PIESE AUTO ȘI BĂUTURI A LUAT FOC, POMPIERII SOLICITAȚI DE URGENȚĂ

Un TIR încărcat cu marfă a luat foc, pe raza localității Ciochiuța. Autotrenul era încărcat cu piese auto și băuturi carbogazoase. Pompierii de la ISU Mehedinți au intervenit rapid pentru stingerea incendiului. Nu se știe cauza izbucnirii incendiului, încă. S-a reușit stingerea și evitarea unui pericol pentru participanții la trafic.

Trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Strehaia au intervenit, de urgență, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren pe raza localității Ciochiuța. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la remorca autotrenului încărcat cu piese auto și băuturi carbogazoase. Aceștia au localizat și stins incendiul în limitele găsite. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, transmite ISU Mehedinți.

Rămâne ca cercetările să stabilească cauzele producerii incendiului. Pagubele sunt însemnate, însă, probabil firma de transport deține o asigurare a mărfii.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze