Connect with us

Restart News

„MARȘUL PENTRU VIAȚĂ” ARE LOC SÂMBĂTĂ, LA DROBETA-TURNU SEVERIN 

Evenimentul va avea loc , sâmbătă, pe 30 martie, începând cu ora 14:30, pe traseul Strada Crișan, între Bulevardul Tudor Vladimirescu și Pădurea Crihala. 

Participanții vor avea ocazia să transmită un mesaj puternic prin implicarea lor în acest marș dedicat apărării vieții și copiilor.

După parcurgerea traseului, pe esplanada din Pădurea Crihala, începând cu ora 16:00, vor avea loc diverse activități în aer liber, iar pentru cei mici va fi organizată o tombolă cu premii. 

Marșul pentru Viață este cel mai mare eveniment de acest gen, desfășurat în România. El se organizează în peste 1500 de localități din România și Republica Moldova, iar anul acesta, tema este „Construim împreună pentru viață”.  

La Drobeta-Turnu Severin, evenimentul este organizat de Asociația Anastasia a Episcopiei Severinului și Strehaiei, împreună cu Asociația „Studenți pentru Viață”, Asociația „România pentru Viață” și Palatul Culturii „Theodor Costescu”. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze