Niciun comentariu

SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ PENTRU LOCUITORII COMUNEI ȘOVARNA

S-a încheiat procedura de recepție la terminarea lucrărilor pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Șovarna, un obiectiv foarte important, finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Primarul Constantin Prundeanu a obținut fonduri în ambele etape ale programului, astfel că pe lângă realizarea sistemului, se execută și branșamentele. Jumătate din gospodării au fost deja branșate urmând ca pe parcursul lunii viitoare să se facă racordurile și pentru cealaltă jumătate.

Valoarea lucrărilor realizate pentru ca oamenii să aibă apă la robinete este de 10 milioane lei,  fonduri guvernamentale, pentru că din parteneriatul Primărie – Consiliul Județean – Guvern, la care țin foarte mult, cei care au de câștigat sunt oamenii. Îl felicit pe primarul Constantin Prundeanu pentru acest obiectiv realizat! Îl susțin și îi urez succes la alegerile locale din 9 iunie!,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aladin georgescu, apa, consiliul judetean mehedinti, restartnews, sovarna

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed