Connect with us

Restart News

BUCURIA BASCHETULUI LA CS HEART DROBETA 

Minunata lume a sportului cu panoul, îi așteaptă pe toți copiii, la CS Heart Drobeta. Aici, într-o echipă unită, se împletesc aventura și distracția.

CS Heart Drobeta oferă oportunități pentru toți copiii, indiferent de nivelul de experiență în baschet. De la cei mai mici până la adolescenți, toți sunt bineveniți să se alăture grupurilor de inițiere sau să evolueze către performanță la nivel municipal și național.


VREAU SA JOC BASCHET!

Baschetul este mult mai mult decât un simplu joc. Este o șansă pentru dezvoltarea abilităților fizice și mentale, dar și pentru învățarea unor lecții importante despre disciplină și perseverență. 

În spatele proiectului CS Heart Drobeta se află un antrenor dedicat, Liviu Zaharia, care, împreună cu susținerea oferită de HOTEL CLIPA și Oltenia Laundry, îi ghidează pe micii sportivi pe drumul către succes.

Pentru a obține mai multe informații și pentru a vă înscrie la antrenamente, nu ezitați să contactați CS Heart Drobeta. 

Echipa vă așteaptă cu entuziasm în fiecare zi, la sala de sport a Școlii Generale „Alice Voinescu” (Generala 2), sau la numerele de telefon: 0720-133457 și 0757343795.

Alătură-te CS Heart Drobeta și experimentează lumea baschetului!

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze