Niciun comentariu

BENEFICIARII DE AJUTOR SOCIAL DIN ORȘOVA, PUȘI LA TREABĂ DE PRIMĂRIE

10 persoane care beneficiază de ajutor social, lucrează în aceste zile, în toate zonele municipiului Orșova. Odată cu sosirea primăverii, asistații au început curățenia, pe străzile Orșovei dar și în parcuri. Astăzi au avut ca sarcină vopsirea tuturor gardurilor din municipiu, mai ales că primăria a primit materia primă, pentru acestă acțiune, ca ajutor din partea Șantierului Naval Orșova.

Nu am cheltuit niciun ban cu vopseaua, aceasta a venit ca un ajutor, o sponsorizare de la Șantierul Naval Orșova și pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului director Sperdea, pentru acest ajutor pe care îl oferă comunității. Avem 10 beneficiari de la ajutor social care lucrează, deoarece noi nu îi susținem degeaba, ei lucrează, își prestează munca, sunt pe teren constant,” a declarat Marius Stoica primarul municipiului Orșova

Curățenia de primăvară va continua pe parcursul următoarelor săptămâni și va include toaletarea spațiilor verzi dar și igienizarea tuturor zonelor din Orșova. Totodată, se vor efectua lucrări de înlocuire sau reparare a pieselor de mobilier urban din municipiu.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: asistati social, lucrari de primavara, marius stoica, orsova, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed