1 comentariu

ȘCOALĂ NOUĂ PENTRU ELEVII DIN CĂZĂNEȘTI

Școala cu clasele I-VIII, din comuna Căzănești, a fost reabilitată și modernizată complet, printr-un proiect finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul PNDL II și implementat de Primăria Căzănești.

La recepția de terminare a lucrărilor au participat prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți.

În cadrul proiectului, s-a schimbat învelitoarea, clădirea a fost izolată termic, a fost montată o centrală termică pentru încălzire, s-a pus parchet în clase și gresie pe holuri și cel mai important, toaletele au fost amenajate în interior. Unitatea are apă curentă, astfel încât băile sunt complet funcționale.

Totodată, în cadrul aceluiași proiect, s-a achiziționat mobilier, dotările urmând să fie completate cu aparatură și echipamente moderne ce vor fi achiziționate în cadrul unui proiect aflat în implementare, cu fonduri europene, în cadrul PNRR.

Îl felicit pe domnul primar, Aurel Popescu, pentru această investiție, atât de necesară și utilă elevilor și îi doresc mult succes în continuare! A avut susținerea oamenilor în 2020 și am convingerea că va fi sprijinit în continuare! PSD Mehedinți este alături de Aurel Popescu! În Căzănești, sunt finanțate investiții foarte importante ce vor fi implementate în perioada următoare, fiind vorba despre extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în Căzănești, realizarea sistemului de alimentare cu apă și stație de tratare a apei în Gârbovățul de Sus și modernizarea drumurilor de interes local în satele Căzănești, Valea Coșuștei și Ercea. Obiectivele sunt finanțate cu fonduri guvernamentale în cadrul PNI “Anghel Saligny”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.

Cei 180 elevi ai Școlii din Căzănești se vor muta în clădirea modernizată în aproximativ 30 de zile, după ce unitatea va avea toate avizele și autorizațiile necesare.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aladin georgescu, consiliul judetean mehedinti, PNDL II, restartnews, scoala cazanesti

Articole asemanatoare:

1 comentariu. Leave new

  • Este o veste extraordinara pentru comunitatea din Cazanesti! Reabilitarea si modernizarea completa a Scolii cu clasele I-VIII este un proiect in care s-au investit fonduri guvernamentale si care va aduce un suflu nou in educatia copiilor din comuna. Succesul acestei investitii este rezultatul eforturilor Primariei Cazanesti, iar acest lucru trebuie recunoscut si apreciat. Felicitari domnului primar Aurel Popescu si tuturor celor implicati in acest proiect de amploare! Suntem mandri si sustinem eforturile de dezvoltare a comunitatii noastre, pentru ca educatia reprezinta baza pentru un viitor mai bun! Continuam sa fim alaturi de Primaria Cazanesti si de proiectele importante ce se deruleaza in comuna, cum ar fi extinderea sistemului de apa si canalizare si modernizarea drumurilor locale. Bravo, Cazanesti! Bravo, primarul nostru!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed